Andreas Martinsens Avalanche gikk på et 2-4-tap da de tok imot Winnipeg Jets lørdag.

Det var også Jets som ville mest i kampen i Colorado. Gjestene fra Canada hadde langt flere skudd mot mål enn det hjemmelaget presterte. Likevel var det Avalanche som åpnet med 1-0 ved Mikhail Grigorenko i overtallsspill drøyt fem minutter ut i første periode. To minutter før den første hvilen utlignet Andrew Ladd for gjestene, og deretter var Winnipeg i føringen.

Drew Stafford sørget for både 2-1 og 3-1 til gjestene i andre periode. Deretter reduserte Matt Duchene for Avalanche. Utgangspunktet for tredje periode var dermed langt fra håpløst for hjemmelaget, men i stedet for en ny utligning, var det Jets som igjen fikk nettkjenning. Mathieu Perreault satte 4-2 omtrent midtveis i perioden. Det ble også resultatet til slutt.

Andreas Martinsen var ikke innblandet i noen av målene, men fikk til gjengjeld en utvisning i andre periode for å ha skjelt ut dommeren. Da kampen var over, kunne han notere seg for 7.27 minutter på isen.