Leicester leder ligaen overraskende fulgt av de andre lagene, men løpeligaen i Premier League ledes av Joshua Kings lag Bournemouth. Og mest av alle spillerne som har entret gressmatta på øverste nivå denne sesongen har midtbanespiller Andrew Surman løpt.

Det er BBC som kan meldeat Surman så langt har tilbakelagt 183,54 kilometer i kamp. Det tilsvarer neste fire og et halvt maratonløp.

Det er statistikkselskapet Optasom holder orden på alle løpemetere, skudd, cornere og innkast i engelsk fotball og som har foret BBC med opplysninger om hvem som ser ut til å ta de tyngste løpene.

Bedre fysikk enn i fjor

Neste på listen over løpegutter i Premier League er Evertons Gareth Barry fulgt av nok en Bournmouth-spiller, Matt Ritchie. Han har tilbakelagt 176,67 kilometer.

— Jeg tror at alle spillerne på laget har forbedret seg fysisk siden forrige sesong, sier samme Ritchie til BBC Radio.

Sist helg overrasket Bournemouth med å slå Chelsea på bortebane. Det kom til å handle en del om å forsvare seg. Det kan det også komme til å handle om når de til helgen møter nok en gigant. Et Manchester United som sliter med ettervirkningen av Champions League-exiten tirsdag kommer på besøk til Dean Court i Bournemouth.

  • Bournemouth møter Manchester United. Engelske medier var ikke nådige mot Van Gaals menn etter tapet i Tyskland tirsdag:

  • Og her er litt mer smånytt fra balløya: