Anklager om utspekulert juks i finalen. Nå sier Zuccarello klart fra: – Slutt med det tullet!

Mats Zuccarello mener Norge mangler vinnertyper som Sergio Ramos.

Publisert: Publisert:

Mats Zuccarello involverer seg i Champions League-diskusjonen. Foto: NTB SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel

Lørdagens Champions League-finale var en snakkis-generator uten sidestykke. Blant annet var Real Madrid-stopper Sergio Ramos på alles lepper.

Årsaken er en situasjon halvveis ut i første omgang:

Ramos holdt i Mohamed Salahs venstre hånd, og begge falt ned i bakken.

Duellen endte med at Salah gikk gråtende av banen med en skulderskade. Ramos har på sin side blitt anklaget for utspekulert juks, gjennom å bevisst prøve å skade Salah.

sin Twitter-konto tar ishockeystjernen Mats Zuccarello et oppgjør med norske fotballfans som kritiserer Ramos.

– Slutt med det Ramos-tullet nå! Hadde vi fostret vinnerskaller som han her hjemme (i Norge, journ. anm), så hadde vi kanskje vært noe annet enn en B/C-nasjon i de største sportene i verden, skriver Zuccarello.

  • Noe må gjøres med filmingen og drøyingen, tenkte Lars Tjærnås etter Champions League-finalen. Her er hans tre regelforslag.

Får støtte fra tidligere Vålerenga-profil

Ramos er en beryktet fotballspiller. Bare sjekk denne statistikken:

  • Flest gule kort i La Liga-historien.
  • Flest gule kort i Champions League-historien.
  • Flest gule kort i historien til det spanske landslaget.

Samtidig er midtstopperen også en lederskikkelse i Real Madrid-laget som nå har vunnet tre Champions League-titler på rad.

Han er kjent for sin enorme vilje til å vinne fotballkamper. Og han går langt for å oppnå dette, noe altså Zuccarello tilsynelatende verdsetter.

Og New York Rangers-yndlingen er ikke alene. «Helg enig», skriver for eksempel Sogndal-stopper og tidligere Vålerenga-profil Kjetil Wæhler som svar på Twitter-meldingen.

Uten Mohamed Salah på laget tapte Liverpool 1–3 for Real Madrid. Dermed står Ramos med fire Champions League-triumfer. Han har dessuten fire La Liga-gull, tre Copa del Rey-gull, én VM-tittel og to EM-titler.

Publisert: