Den tidligere Lillestrøm-, Molde— og Viking-treneren har erstattet Owen Coyle, som trakk seg etter en stri periode med flere hjemmetap.

Rösler ble hentet opp fra Brentford, hvor han har gjort en solid jobb. Nå er målet å ta Wigan opp fra mesterskapsserien.

Thomas Rogne spilte hele kampen da Wigan torsdag tapte 1-2 mot Maribor og røk ut av europaligaen, men nordmannen var ikke i troppen søndag.

Ben Watson ga Wigan ledelsen på straffespark etter 11 minutter. Nick Powell doblet midtveis i 1. omgang, før Neil Danns (49.) og André Moritz (str. 64.) sørget for 2-2. Da tenkte nok Rösler sitt, men Callum McManaman skulle sørge for hjemmejubel med sin scoring med venstrefoten 22 minutter før slutt.

Wigan ligger på 14.-plass med 25 poeng, tre mer enn Bolton på 16.-plass. Begge lagene har skuffet i år. Queens Park Rangers og Burnley topper mesterskapsserien med henholdsvis 42 og 40 poeng.

Leeds på sjette- og siste kvalifiseringsplass har 33 poeng.