Jeg bærer ikke nag, fordi jeg synes Real Madrid er viktigere enn noen av oss. Men jeg mener karrieren min i klubben kunne endt på en annen måte, sa Hierro til den spanske avisen Marca.

35-åringen forlot Real Madrid sammen med trener Vincent del Bosque bare et døgn etter de vant serien.

Klubben skal ikke ha satt pris på at Hierro nektet å lede laget på en andre æresrunde etter den avgjørende seieren mot Athletic Bilbao i sesongens siste kamp.

Spillerne skal ha vært misfornøyd med at oppstyret rundt overgangen til David Beckham, og at Del Bosque ikke ble tilbudt ny kontrakt, forstyrret forberedelsene til kampen.

Likevel angrer ikke Hierro på spillerprotesten.

— Alt jeg gjorde var å fortelle sportsdirektør Jorge Valdano hva jeg mente om situasjonen, og om hva som var skjedd de siste dagene.

Den tidligere spanske landslagsspilleren vurderer sin framtid, men innrømmer etter 14 år i Madrid at det vil være vanskelig å spille for en annen spansk klubb. - Real har vært mitt liv, hjem og familie. Jeg har gitt alt for klubben, forklarte han.

— Jeg vet ikke hvor framtiden min ligger. Agenten min lytter til tilbud, men jeg har ikke bestemt meg ennå. Det jeg er sikker på, er at det vil være vanskelig for meg å spille for en annen spansk klubb.

Hierro spilte over 500 kamper for Real, og vant mesterligaen tre ganger og den spanske serien seks ganger.