Cristiano Ronaldo var tydelig knust da han måtte forlate banen etter bare drøye 20 minutter i EM-finalen søndag kveld.

Bakgrunn:

Men nå ryker trolig enda en finale for Real Madrid og Portugals superstjerne.

Den kneskaden han pådro seg under kampen i går, gjør at han må tilbringe fire uker på sidelinjen. Det melder Marca. Det vil si at Ronaldo mest sannsynlig også går glipp av Supercup-finalen på Lerkendal 9. august.

Den spilles mellom Champions League-vinner Real Madrid og Europa League-vinner Sevilla.

— 10 prosent sjanse for at han er på Lerkendal

La Liga-ekspert Petter Veland tror at en så godt trent spiller som Cristiano Ronaldo kan være tilbake tidligere enn antatt.

— Marca melder 4-6 uker, men foreløpig er ingenting offisielt. Men jeg har inntrykket av at Ronaldo kommer raskere tilbake fra skade, og kan kanskje bruke litt mindre tid, sier Veland til Adressa.

Fikk du med deg dette?

Men likevel mener han det bare er en ti prosent sjanse for at Ronaldo kommer til Lerkendal 9. august.

— Smellen gjør nok at sjansen minsker kraftig. Jeg vil si at det maks er en ti prosent sjanse for at han kommer til Lerkendal, sier Veland.

Skadet i EM-finalen

Det var i en duell med Frankrikes Dimitri Payet at Cristiano Ronaldo pådro seg kneskaden. Han forsøkte først en liten stund, og ble så bandasjert og teipet sammen. Men så satte han seg ned på gresset.

Ronaldo innså da at finalen var over for hans del, etter bare 25 minutter.

Men måten Ronaldo hjalp laget til mesterskapsseier fra sidelinjen, har imponert mange. Ronaldo sto ute i teknisk sone og var minst like engasjert som trener Fernando Santos.