TROMSØ — SARPSBORG 08 0-1:

TIL er tilbake i Tippeligaen etter en sesong i 1.-divisjon, men det ble et skuffende comeback i eliten. Kampen endte 0-1 etter scoring av Ole Heieren Hansen i det 54. minutt.

Sarpsborg 08 startet best – stresset TIL – og kunne tatt ledelsen i første omgang. Tre ganger hadde de store muligheter, men avslutningene ble for dårlig. Spesielt Martin Wiig burde scoret. Først etter et kvarter, så like før pause da han headet – umarkert – utenfor.

TILs beste sjanse kom ved Magnus Andersen, men skuddet hans ble blokkert til corner tre minutter før pause.

Etter hvilen startet TIL best. Ondrasek traff godt på volley etter et innlegg fra høyre, men Kerr fikk slått ballen i stolpen. Like etterpå hadde Remi Johansen en OK mulighet fra skrått hold, men Kerr reddet igjen. Men i det 54. minutt scoret isteden bortelaget. En corner fra Anders Trondsen med innoverskrud ble møtt av Ole Heieren Hansen på bakerste. Umarkert fikk han avsluttet – via Magnar Ødegaard – og i mål. Svakt forsvarsspill.

TIL løftet seg noe etter dette, hadde et visst trykk, men kom ikke til noen skikkelig store sjanser. Dermed ebbet det ut med 0-1 og alle poengene til Østfold.