Åsane hadde gått hele mai uten å lage et eneste seriemål. På månedens siste dag ble det endelig scoringer, men det var ingen stor trøst etter 2-3-tapet for Bærum.

Hjemmelagets seiersmål kom to minutter før full tid, og gjorde Åsane-trener Kjetil Knutsen meget irritert.

— Nå synes jeg synd på spillerne som fightet seg tilbake. Ett poeng hadde betydd mye. Vi kan ikke fortsette å gjøre sånne vurderinger som i forkant av det første og tredje målet. Det ble følgefeil på følgefeil, og så ender det med baklengsmål etter situasjoner der vi egentlig hadde full kontroll på ballen. Horribelt, sukker Knutsen.

Kjetil Knutsens Åsane gikk på et nytt tap. Foto: ARKIVFOTO: Eskil Wie

Tapet er Åsanes femte strake i serien. Ett poeng er det blitt på de seks kampene i mai.— Vi har vist tidligere i vår at vi har nivået inne, og fortsatt er vi på rett side av streken. Spillemessig var det mange steg i riktig retning i denne kampen, det må vi evne å ta med oss. Nå må vi stå sammen for å klare å snu det, sier Knutsen.

14 minutter var spilt da Åsane tok ledelsen. Etter glimrende forarbeid av Damian Sanchez Olsen fikk Senai Hagos en enkel jobb med å dytte ballen over streken. Men bare seks minutter senere utliknet Bærum, og halvveis i andre omgang gikk de opp til 2-1. En frisparkperle av høyreback Rune Gravdal så ut til å sikre et viktig poeng for bergenserne, men i stedet ble Fana-karen Mats Walberg matchvinner med sin heading rett før slutt.