Yttergård Jenssen sendte hjemmelaget i ledelsen drøye halvtimen ut i førte omgang. Et strålende innlegg fra lagkamerat Jean Zimmer havnet på nordmannens hode på lengste stolpe, og Yttergård Jenssen headet kontrollert inn 1-0. Seks minutter senere doblet Marcel Gaus vertenes ledelse, men etter pause kom gjestene fra den tyske hovedstaden tilbake. Scoringer av Fabian Schönheim og Bobby Schou Wood sørget for at oppgjøret endte 2-2. Det ene poenget betyr at Kaiserslautern i øyeblikket er nummer åtte på tabellen. Seks poeng skiller opp til Nürnberg på kvalifiseringsplass.

Langt lysere ser det ut for Håvard Nielsen og Vegar Eggen Hedenstads Freiburg, som bare har Leipzig foran seg i opprykksjakten. Fredag ble det riktignok 0-2-tap for fjerdeplasserte Bochum for nordmennene.

Håvard Nielsen startet kampen for gjestene, men ble byttet ut med sju minutter igjen å spille. Eggen Hedenstad så hele oppgjøret fra benken. (©NTB)