Da Anthony Martial satte inn 3-1 for Manchester United mot Liverpool, fikk han drømmen oppfylt: En perfekt Premier League-debut.

Her er sju debuter vi husker:

Jürgen Klinsmann, Tottenham — Sheffield Wednesday (1994)

Jürgen Klinsmann er fortsatt en helt blant Tottenham-fansen. Foto: NTB scanpix

Tyskeren var meget omdiskutert da han signerte for Tottenham sommeren 1994, på grunn av en situasjon i VM fire år tidligere. Han filmet på motstanderen rødt kort med et karakterisk svalestup etter en takling. Mottakelsen i England var heller lite hyggelig. "Vi vil ikke ha en juksemaker hit", var dommen fra engelskmennene. I tillegg ble spissen møtt med plakater som skulle symbolisere karakterer for filmingen hans. Klinsmann svarte med å stå bak to mål, før han selv også scoret. Da kvitterte han selvfølgelig med et svalestup — noe engelskmennene digget.

Fabrizio Ravanelli, Middlesbrough - Liverpool (1996)

Italieneren valgte av alle ting å gå til Middlesbrough da han først skulle forlate Juvents - en klubb han hadde en stor stjerne i. Nyopprykkede "Boro" møtte storlaget Liverpool i serieåpningen og Ravanellis debut. Stig Inge Bjørnebye åpnet scoringsballet etter fire minutter. Ravanelli kvitterte på straffe. John Barnes sendte Liverpool opp i 2-1 minutter senere. Ravanelli kvitterte igjen. Da 21 år gamle Robbie Fowler endelig fikk Liverpool opp i ledelsen igjen etter 65 minutter trodde de fleste kampen var over. Neida. Ravenelli fullførte hat tricket ni minutter før slutt og sørget for poengdeling.

Ole Gunnar Solskjær, Manchester United — Blackburn (1996)

BABYFACE: En helt ung Ole Gunnar Solskjær i sin første kamp for Manchester United. Han scoret likegodt da han ble byttet inn i kampen mot Blackburn. Foto: NTB scanpix

Hele Norges Solskjærs debut markerte starten på karrieren: Super-Sub. Etter 61 minutter av den tredje serierunden kom Ole Gunnar Solskjær på banen. United lå under 1-2 mot Blackburn på hjemmebane, etter at Lars Bohinen hadde sendt bortelaget opp i ledelsen. Innpå kom Solskjær. Nordmannen ingen i England visste hvem var. Spissen med babyansikt. Hvem var han? En målscorer. En notorisk målscorer. Bare åtte minutter ut i debuten satt målet. 2-2 og poengdeling.

Paulo Wanchope, Derby — Manchester United (1997)

Denne costaricaneren markerte seg med en enorm soloprestasjon i sin Derby-debut mot selveste Manchester United. Derby vant utrolig nok 3-2 på Old Trafford, etter en scoring som rystet flesteparten av de 55.000 på tribunen. Wanchope fikk ballen på egen banehalvdel og spaserte gjennom hele Manchester United, før han satte ballen i mål bak Peter Schmeichel og økte til 2-0. Scoringer fra Eric Cantona og Ole Gunnar Solskjær hjalp ikke. Derby vant 3-2. Wanchope klarte aldri å leve opp til scoringen mot United, men minnet har han i det minste.

Se målet på YouTube her (ekstern lenke)

Robbie Keane, Coventry - Derby (1999)

Keane debuterte i Premier League som 19-åring for Coventry, etter å ha blitt kjøpt fra Wolverhampton på nivået under for 75 millioner kroner - en rekordhøy som for en tenåring. Keane viste seg igjen tilliten verdig og dunket inn to mål også i Coventry-debuten. Det samme hadde han gjort to år tidligere, da han som 17-åring debuterte med to mål for Wolves i debyen - etter å ha takket nei til Liverpool fordi han mente sjansene for spill var større i Wolves på nivået under.

Sergio Agüero, Manchester City — Swansea (2011)

MÅLSNIK: Det er vel knapt mulig å gjøre det bedre enn Sergio Agüero i sin Premier League-debut: To mål og en målgivende i løpet av minutter. Foto: NTB scanpix

Spissen kom til den blå delen av Manchester for 480 millioner kroner (etter dagens kurs) i 2011. Etter 59 minutter på benken kom Aguero innpå på stillingen 1-0. Ni minutter sto det 2-0, selvsagt signert måljegeren fra Argentina. Bare tre minutter senere serverte han David Silva, som la på til 3-0. På overtid gjorde han alt selv igjen: Fra 20-22 meter hamret han ballen i mål. 31 minutter på banen. To mål. En assist.

Anthony Martial, Manchester United — Liverpool (2015)

Når Manchester United punger ut 450 millioner kroner for en 19 år gammel spiss ingen har hørt om er fallhøyden stor. Veldig stor. Eksperten og fans verden over har latterliggjort pengebruken. Lørdag kom Martial innpå med 75.000 spente United-fans på tribunen. Hvor god er han egentlig? Da Christian Benteke hamret en nydelig volley i mål etter 84 minutter ble det igjen kamp. Så, noen magiske Martial-sekunder. Han driblet av tre mann og satte ballen i mål. Mot Liverpool. På Old Trafford. Med den prislappen på skuldrene.