Mandag fikk Rafael Benítez sparken fra Real Madrid. Zinedine Zidane er klubbens manager ut sesongen.

Benítez skal være svært skuffet over måten avskjedigelsen skjedde på.

— Han føler seg sint, såret og veldig skuffet med måten han er blitt behandlet på av ledelsen og spillerne, skriver den spanske storavisen Marca.

Tok ikke farvel med spillerne

Ifølge Marca fant Benítez ut av at han var blitt sparket via media. Benítez visste ingenting om egen skjebne mens Zidane satt i møter med klubbledelsen på Santagio Bernabéu for å bli klubbens nye manager.

Benítez besøkte ikke spillerstallen for å ta et ordentlig farvel, men dro i stedet til Liverpool, der han har et hus med familien.

– Det har vært en vanskelig avgjørelse. Spesielt for meg, sa Real Madrid-president Florentino Pérez etter mandagens beslutning om å bytte manager.

Supporterleder: — En gledens dag

Magnus Kragtorp, president i den norske supporterklubben til Real Madrid, kalte mandag sparkingen av Benitez som «en gledens dag».

— Det var veldig få som ville ha ham i utgangspunktet, så dette har vi bare ventet på. Det er en gledens dag, sa han til Aftenposten

C More-ekspert Veland bekreftet at Benítez kom fullstendig skjevt ut i Madrid-klubben:

— For det første var Carlo Ancelotti ekstremt godt likt. Spillere, fans, styre og pressen var veldig godt fornøyd med ham. Resultatene var gode, og det fantes egentlig ingen gode grunner til å sparke ham – inntil klubbpresident Florentin Pérez altså fant sine grunner, sa Veland.

Han pekte også på at Benítez kom på kant med en rekke innflytelsesrike spillere.

Hør den siste episoden av Aftenpodden Sport her: