Søndag fullfører Vestfold-jenta Tonje Daffinrud sin første turnering på LET (Ladies European Tour). Det med vinnersjanser!

Natt til lørdag norsk tid var Daffinrud best av samtlige i Ladies Masters i Australia og gikk runden på 72 slag — en under par. Det etter to birdier og en bogey. Så bra var det ingen av jentene i teten som gikk. Dermed hoppet Daffinrud fra syvende- til fjerdeplass før den siste runden.

Nå et hun bare ett slag bak trioen Holly Clyburn fra England, Eun Woo Choi fra Sør-Korea og Charleu Hull fra England. Førstnevnte gikk tredjerunden på 74 slag, de to andre på 75. Daffinrud startet LET-karrièren med en dobbeltbogey og en bogey på de to første hullene, men etter en halvtime var debutantnervene borte. Andrerunden var bogeyfri, og på den tredje kom det bare én.

Også Marianne Skarpnord klatret litt på listene etter en 74-runden. Den brakte henne fra 29. til 23. For Caroline Martens går det bare verre og verre. Haga-spilleren lå på delt tredjeplass etter en åpningrunde på 70, men etter 77 og 80 på de to neste er hun nå helt nede på 55.