Etter en katastrofal sesongstart med kun tre poeng på åtte kamper, valgte Sunderland-manager Dick Advocaat å gå etter søndagens uavgjort mot West Ham.

Direkte etter nyheten dukket Stabæk-trener Bob Bradleys navn opp i forbindelse med den ledige jobben. For eksempel skrev Daily Express at Bradley har gitt beskjed til Sunderland-styret om at han er interessert i jobben.

Prater med klubben

Stabæk har hatt en imponerende sesong etter å ha vært dømt nord og ned før årets eliteserie. Bradleys gutter kjempet lenge side om side med Rosenborg, men må nå konsentrere seg om sølvet.

ETTERTRAKTET: Bob Bradley roses opp i skyene for hva han har fått til med begrensede ressurser i Stabæk. Foto: NTB scanpix

Dermed blir et navn som Bradleys interessant for større klubber, men nå kan det se ut til at Sunderland-jobben glipper for amerikaneren som har vært landslagssjef for USA og Egypt.

Flere britiske medier, blant andre Sky Sports, melder nå at det går mot Sam Allardyce som ny manager for «The black cats».

Ifølge flere medier skal den rutinerte treneren ha inngått samtaler med Sunderland.

Oddsen droppet

Ifølge Sky Sports skal oddsen på Big Sam ha blitt droppet fra over 3.25 til 1.20 hos Sky Bet.

Sam Allardyce trente West Ham i fire sesonger fram til 2015, før han ikke fikk fornyet kontrakten sin etter forrige sesong.

Kun fire managere har flere kamper som Premier League-manager enn Allardyce.

— Jeg liker å jobbe med spillerne. Jeg liker å se at et lag bli bedre, og jeg vet at jeg kan. Det har jeg bevist over flere år, sa Sam Allardyce da han var gjest i TV 2s Premier League-studio for noen uker siden.