BLOGG: Rosenborg er neste oppgave. Hvis vi spiller slik vi gjorde mot Stabæk sist hjemmekamp, så er mulighetene gode for tre poeng.

Dødballene til RBK blir viktige å stoppe. Mange dyktige hodespillere, og gode server fra Gamst, har gitt Rosenborg en ny dimensjon. Så får vi se om handymennene fra Sandnes Ulf klarer å håndtere det.

Handymenn

Emil Johansson har gått til innkjøp av ny tv. Den skal henges opp på veggen, men ikke av Emil selv. Han har leid inn en snekker for å ta for seg denne omfattende oppgaven.

Etter to år med planlegging, har Marius Helle fremdeles ikke begynt å sette opp sin terrasse. Først tenkte han å ha plen, men rundt 2012 bestemte han seg for terrasse. Målet er å få terrassen ferdig før Ulf sin storstue i 2017. Vegard Aanestad har også noen nyttige never. Gardsgutten som hver sommer drar opp utallige geiterams skulle skjære ned noen greiner. Opp i treet skulle han tøffe seg for sin kjære Amalie. Planen var å holde balansen kun ved hjelp av beina. Han faller rett ned i et steingjerde og mister bevisstheten. Etter at han kommer til seg selv er han glad for å være i live.

Det finnes faktisk handymenn på Sandnes Ulf også. Kent Håvard Eriksen kan ifølge seg selv male, lekte, mure, legge parkett, støpe, montere kjøkken, tapatsere, flislegge osv. Flislegging er lett ifølge Kent! Kent er 22 år og utdannet helsearbeider. Meget bestått legger han til. For en CV.

Trenger briller?

Etter en trening denne uka løper Tijan bortover mot parkeringsplassen. Han roper etter Anel, mens han springer. Når han kommer frem og ser at det ikke er Anel sin bil han skal sette seg inn i, innser han at han har sett feil. Der står Marius Helle og ser forskrekket på Jaiteh som begynner å kjefte på seg selv.

Tijan Jaiteh trenger kanskje å få testet synet. Eller er Marius Helle og Anel Raskaj som to dråper vann?

SYNSTEST? Tijan Jaiteh trenger kanskje å få testet synet. Eller er Marius Helle og Anel Raskaj som to dråper vann?

ULF-SPÆLLARN

Steffen Haugland har vært en klippe i Ulf forsvaret i mange år.

Kanonfyr som vet å by på seg selv. Liker å synge.

Har nå fått sin andre kid, spiller på Randaberg og jobber med å selge vann-og kaffemaskiner.

GLADGUTT: Steffen Haugland.