Mourinho utelukker Zlatan-retur til Old Trafford: – Nei!

Manchester United-manager José Mourinho har klokkertro på at måltørken til Romelu Lukaku snart vil ta slutt, og sier det er uaktuelt å hente tilbake Zlatan.

Publisert: Publisert:

José Mourinho har en spiss som har sluttet å score. Løsningen på måltørken heter ikke Zlatan Ibrahimovic, mener manageren. Foto: Eddie Keogh / X01095

Mourinhos belgiske spiss, Lukaku, har gått åtte kamper uten å finne veien til nettmaskene i United-trøyen. Sist nettkjenning kom 15. september borte mot Watford i seieren.

Les også

Real Madrids fall og fire andre ting jeg har lært fra Champions League

Les også

Mourinho frykter at de Gea vil avslå ny United-kontrakt

Men United-manageren sier han har tro på at det skal løsne for 25-åringen.

– Jeg føler alltid at han vil score i den neste kampen, jeg føler det foran hver kamp. Men en dag vil det skje, og da vil selvtilliten hans stige tilbake til det normale. Det er helt klart at han ikke er der nå, sa Mourinho på pressekonferansen før søndagens hjemmekamp mot Everton.

Romelu Lukaku har ikke scoret på åtte kamper for Manchester United. Manager José Mourinho sier han tror måltørken snart tar slutt. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix

Han sier det er uaktuelt å hente tilbake Zlatan Ibrahimovic til Old Trafford som en korttidsløsning.

– Nei, sa han på spørsmål om en Zlatan-retur var mulig, og gjentok samme svar på spørsmål om han vurderte det.

Flere har gitt uttrykk for at Lukaku burde få hvile for å finne tilbake til storformen, men det sier manageren ikke er mulig, da han ikke har hatt gode nok alternativer.

– Vi er for øyeblikket ikke i stand til å hvile spillere eller finne nye løsninger. Løsningen ligger i de spillerne vi allerede har.

(©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Manchester United
  2. Zlatan Ibrahimovic
  3. José Mourinho