BRANN — TROMSØ 0-3

Vestlandshallen (iTromsø): Sigurdarson ga TIL ledelsen etter 27 minutter fa han skrudde et frispark i krysset fra 25 meter. Som om ikke det var nok: Islendingen skaffet frisparket selv.

— Jeg hadde tenkt å legge inn, men så at keeperen sto feil, sier Sigurdarson til iTromsø.

— Det er et klassemål, sier Bård Flovik

Drømmeangrep

To minutter etter satte Thomas Lehne Olsen inn 2-0 etter fantastisk angrepsspill av gjestene. Brann raste mot dommeren og ville ha offside, mens TIL jublet for dagens andre scoring.

— En veldig fin scoring, sier Sigurdarson. Vi scorer tre veldig fine mål.

Men søndagen var islandsk i Bergen. 57 minutter var spilt da han fikk god tid utenfor Branns 16-meter. Han ladet høyrekanonen og banket ballen nede i hjørnet.

— Jeg synes nesten det ande målet var finere, sier Bård Flovik til iTromsø.

— Det er ikke bare meg, det handler om hele laget, sier Sigurdarson nøkternt.

Illsinte Brann-spillere

Da var alt håp ute for et fortapt Brann-lag, som skapte flere gule kort en sjanser i generalprøven.

For det manglet ikke på dramatikk og temperatur da TIL gjestet Vestlandshallen i Bergen søndag. Allerede etter fem minutter taklet Vadim Demidov Gjermund Åsen på vei gjennom. Demidov ble utvist, og Brann spilte resten av kampen med ti mann.

Tenningsnivået var voldsomt, og før dommeren blåste for pause var det delt ut fire gule kort – samtlige til hjemmelaget, som nærmest kokte av sinne da de gikk i garderoben.