Ronny Deila flørtet med supporterne under Celtics årlige kåring av årets spiller i klubben søndag. Nordmannen takket tilhengerne for støtten han har fått.

Celtic-manager fikk en dårlig start på karrieren i Skottland, men har tatt seg stort opp. Klubben har allerede vunnet ligacupen og stormer mot ligagull. På et årlig klubbarrangement søndag imponerte han fansen.

— Ubeskrivelig stolt

— Jeg er helt ubeskrivelig stolt av å være en Celtic-manager. Etter denne sesongen er jeg enda mer stolt, fordi jeg har sett hva Celtic handler om. Familie, vennskap og det å ta vare på hverandre. Måten dere har gjort det med meg er fantastisk. Takk, sa 39-åringen på scenen til ellevill jubel.

Etterpå fikk den tidligere Strømsgodset-treneren spørsmål om hva hans foreløpige høydepunkt i Celtic er. Tilhengerne i salen ble ikke mindre begeistret av det påfølgende svaret.

— Jeg tror det vil komme. Det høyeste vil være å vinne serien. Jeg er stolt av spillerne, etter jul har vi kun tapt én kamp. Som jeg har sagt er målet neste sesong Champions League, sa Deila.

- Bygge klubb

Den tidligere midtstopperen håper supporterne ikke vil huske ham som en manager som tenker på personlig vinning.

— Jeg håper når jeg er ferdig i klubben at folk vil huske meg som en som tenker på klubben hele tiden og ikke på min egen karriere. Jeg er her for å bygge klubben og forme den i riktig retning. Jeg vil få unge spillere fram, skape et offensivt spill som supporterne liker og vinne trofeer, sa Deila.

Tidligere søndag vant Celtic 3-0 borte mot Dundee. (©NTB)