West Ham imponerte stort med en solid 2-0-seier borte mot Arsenal i sesongåpningen søndag etter mål av Cheikhou Kouyaté og Mauro Zárate.

Og mens lagkameratene sjokkerte Arsene Wenger & co, fulgte et skadet Martin Samuelsen (18) kampen på TV-skjermen.

Han antyder at seieren viser at denne West Ham-årgangen er bedre enn mange tror.

— Det var en veldig god forestilling av oss. Det var kanskje litt overraskende etter at Arsenal slo Chelsea i Community Shield, men vi har et veldig godt lag på papiret. Det gjelder bare å få det til å stemme på banen, og der gjorde manageren en veldig god jobb i dag, sa Samuelsen på telefon fra London like etter kampslutt.

LES OGSÅ: Sjokk og fortvilelse for Arsenal i sesongåpningen

- Ikke noe engangstilfelle

Det norske stortalentet, som imponerte stort i forsesongen, mener det lagkameratene leverte i løpet av 90 minutter på Emirates Stadium i sesongåpningen, langt ifra er noe engangstilfelle.

— Jeg tror vi kan fortsette på det samme nivået som mot Arsenal. Vi har et godt lag, og har flere gode spillere som kan komme inn hvis spillere blir skadet.

- Hvor kan dere havne på tabellen?

— Vi vil på den øvre halvdelen. Alt over en åttendeplass er en bonus, forteller unggutten fra Haugesund.

Manageren satser ungt

Han var ikke med i troppen mot Arsenal grunnet en strekkskade som har holdt ute fra trening og kamp den siste delen av forsesongen. Men nå er han snart tilbake.

— Jeg satser på å være tilbake for fullt i løpet av denne uken, sier 18-åringen.

FIKK SJANSEN: West Hams Reece Oxford gratulerers av manager Slaven Bilic etter han ble tatt av banen mot Arsenal. 16-åringen fikk sjansen fra start av West Ham-sjefen. Foto: Reuters

Men mens Samuelsen var utilgjengelig, sto en annen tenåring fram for «The Hammers» i søndagens kamp. 16-åringen og stortalentet Reece Oxford fikk sjansen fra start av trener Slaven Bilic.— Det er imponerende at en 16-åring kan komme inn å levere som han gjorde i Premier League, men etter å ha sett han på treninger og treningskamper så overrasker det meg ikke. Han er en veldig solid spiller, sier Samuelsen om lagkameraten.

- Øker det ditt håp om å få sjansen i Premier League?

— Ja, det viser jo at manageren vil satse på unge spillere. Og det er veldig positivt, sier Samuelsen. Han har ingen garantier for at han vil få spilletid i Premier League, men forteller at han har fått gode indikasjoner fra trenerne.

— Hvis jeg leverer bra spill på U21-laget, så bør sjansene være gode, sier han.