Atlético Madrid trygget annenplassen i spansk La Liga med solide 5-0 over Betis søndag kveld. Kampen inneholdt både raske og flotte mål.

Atletico har 27 poeng og er poenget bak Barcelona på tabelltopp. Søndagens seier var imponerende nok. 18-åringen Oliver Torres scoret ett av de raskeste målene i La Liga da han gjorde 1-0 før publikum hadde funnet plassene sine etter 14 sekunder.

Joseba Llorente har dermed fortsatt det raskeste målet i spansk fotball etter bare sju sekunder for Valladolid i 2008. Men det var etter pause at hjemmelaget punkterte kampen med to kjappe scoringer fra David Villa. Han gjorde 2-0 og 3-0 med fire minutters mellomrom like etter hvilen. Diego Costa økte til 4-0 før Gabi Fernandez fastsatte sluttresultat til 5-0 etter 90 minutter.

Det var Atleticos niende seier på ti kamper denne sesongen. Bare Espanyol har klart å slå dem.

Slik gikk de andre kampene i spansk 1. divisjon søndag: Sevilla — Osasuna 2-1, Villarreal - Valencia 4-1, Real Sociedad - Almería 3-0. (©NTB)