TIL-spissen hadde flere gode muligheter til å score mot Molde, blant annet da han snappet opp et fryktelig tilbakespill og i stedet for forsøkte å sentre til Gjermund Åsen i stedet for å skyte selv.

– Den ene sjansen der er det helt utrolig at jeg ikke skyter selv på. Da jeg så den på storskjerm etterpå, tenkte jeg herregud der burde du ha skutt selv. Jeg var ikke klar over at keeperen (Ethan Horvath) var så ute på bærtur, så der burde jeg scoret. Den andre sjansen mot slutten, blir det redning, så det er egentlig greit. Jeg kommer til sjanser og etter de første 20 minuttene, mener vi leverer en perfekt bortekamp, sier Thomas Lehne Olsen til iTromsø.

Sover godt

At han brente den sjansen, vil likevel ikke føre til en søvnløs natt i Molde.

– Nei, jeg mister ikke nattesøvnen. Hadde vi tapt 1-0, så kanskje. Det viktigste er at vi skaper mange sjanser, er gode i kontringsspillet og leverer en fantastisk laginnsats fra Gudmund (Taksdal Kongshavn) der bake og helt opp til (Gjermund) Åsen på topp, sier 24-åringen.

Han fikk seg også en målgivende pasning til Aron Sigurdarson, som gjorde det meste selv.

– Den var jo ferdigscora, humrer TIL-spissen.

Han tror Sigurdarson vil bli en hit i årets eliteserie.

– Han har et veldig bra potensial. Han er kvikk, driblesterk, godt trent og god å avslutte. Han har det meste, sier Lehne Olsen.

Som gledet seg over ett poeng.

– Det er ikke mange lag som vil ta poeng på Aker Stadion i år, så det er vi godt fornøyd med. Vi har fått en god start på sesongen og har mye positivt å ta med oss videre herfra, sier han.

Strålende fornøyd

Trener Bård Flovik lot seg glede over poenget.

– Men vi kunne fort hatt tre også, så det gleder meg, at vi skaper sjanser, men også står bra defensivt, sier Flovik.

Flovik hyller laginnsatsen etter kalddusjen som kom før minuttet var spilt.

– Etter de første 20 minuttene fremstår vi veldig bra på bortebane. Vi sa vi ønsket å reise hjem med noe i bagasjen og det ble ett poeng. Lehne (Olsen) hadde den ene feilen med åpent mål, der han burde ha skutt, men vi er fornøyd med at vi skaper såpass mange sjanser på bortebane og Aron vet jeg bare vil bli enda bedre, sier Flovik.

Som også trakk fram forarbeidet Sigurdarson hadde til Lehne Olsen, som nesten ble mål.

– Det er jo helt magisk det forarbeidet der. Nå skal vi utvikle Aron enda mer til å bli en veldig god spiller for Tromsø Idrettslag og etter hvert også det islandske landslaget, sier Flovik.