Landskampene mot Makedonia og Nederland sendes direkte på Viasat 4, men for å se kampen trengs en digital dekoder. Men her er gladnyheten til alle nordmenn i utlandet: Du kan se kampen gratis på Unibet TV på din egen pc.

Unibet har kjøpt rettighetene til en rekke idretter, men noen av rettighetene er båndlangt. For eksempel kan ikke spillselskapet sende kampen til norske ip adresser. Men om du sitter med pc’n din et annet sted i verden, kan du se kampen gratis.

Unibet sender hele 32 VM kvalkamper lørdag og søndag, og det er jo ikke sikkert at Makedonia-Norge blir den mest underholdende. Kanskje Sverige-Danmark frister mer? Den kan du se gratis i Norge, men altså ikke i Sverige eller Danmark. Island-Nederland, Urugyay-Brasil og Argentina-Colombia er noen av de andre kampene du kan se. I Norge.

Hva står så ”med liten skrift” dersom du kontakter Unibet? Jo, du må registrere deg og opprette en spillkonto, men det koster ingen ting – og det er heller ikke noe krav at du må ha penger på spillkontoen. Men Unibet har selvfølgelig lagt inn i sin forretningsplan at du blir fristet til å spille litt.

— Vi har tilbud på mange morsomme spill underveis. Livebetting blir mer og mer populært, sier pressetalsmann Kjell Hansen i Unibet til Aftenposten.no. Han tror tilbudet vil bli populært når det blir bedre kjent, men foreløpig er spillselskapet fornøyd hvis de får tusen seere lørdag.

Unibet TV satser ikke bare på fotball. Hver måned tilbys over 200 forskjellige sendinger.

Filipinsk basket fyller kanskje ikke nordmenn til bristepunktet av forventninger, men er desto morsommere for filippinere bosatt i Norge.