Norwich manager Paul Lambert takes to the touchline before his team's English Premier League soccer match against Manchester City at The Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday, Dec. 3, 2011. (AP Photo/Jon Super) Foto: JON SUPER

Det ligger an til en stor kamp for nyopprykkede Norwich lørdag formiddag. Chelsea kommer på besøk til Carrow Road, noe som blir en skikkelig test for manager Paul Lamberts mannskap.

Skotten har gjort en meget god jobb med «Canaries» og Norfolk-laget ligger på en imponerende niendeplass etter over halvspilt sesong.

Chelsea har på sin side skuffet noe under André Villas-Boas, og rekordkjøpet Fernando Torres har absolutt ikke innfridd på Stamford Bridge så langt i Blues-karrieren.

Følg Norwich — Chelsea her fra klokken 13.45 lørdag!

Statistikksenter Premier League:

- Vil finne formen

Norwich-manager Lambert tror imidlertid ikke at Torres føler press på grunn av sin høye overgangssum. Han mener at spanjolen kommer til å finne scoringsformen.

- Jeg vet at han (Torres) ikke har scoret på en stund, men han er fortsatt en topp spiller, en briljant fotballspiller og fenomenal spiss. Jeg tror ikke det har noe med prislappen hans å gjøre, sier Lambert ifølge sportinglife.com.

— Så lenge man har sulten til å gå ut og prestere, bør det ikke bety noe hvor mye man koster. Fotball handler om å løfte trofeer, sier skotten.

Torres har kun to mål i serien så langt i år, noe som står i kontrast til Norwich-spiss Grant Holt, som har scoret åtte ganger i Premier League. Han har støttende ord til overs for sin spisskollega.

— Forrige uke hadde han et utrolig volleyskudd som gikk på undersiden av tverrliggeren. Han trenger å få en ball som treffer ham i ryggen og sniker seg inn i det lengste hjørnet, sier Holt.

Følg lørdagens Premier League-kamper her fra klokken 13.45!

- Bryr meg ikke om statistikkene

Chelsea-manager André Villas-Boas har heller ikke mistet troen på sin spiss.

- Det smerter alle når man ser på scoringsstatistikken hans, men han gjør det fenomenalt for laget, mener portugiseren.

34-åringen mener at Torres kjemper hardt for å prestere, og at han bidrar sterkt for Chelsea-laget.

— Så lenge han jobber hardt for laget, så bryr jeg meg ikke om hvordan statistikkene vil bli og hvor dramatisk folk synes at de er, sier Villas-Boas.