BRANN — VIKING 3-2: På stillingen 2-0 til Brann gikk midtstopperen opp i duell med Erik Nevland. Viking-spissen headet ballen, ungareren traff Nevlands hode. Ballen endte i mål.

- Jeg headet inn i Nevland sitt hode. Det gjorde vondt, jeg tror jeg sydde fem sting, sier Korcsmár.

Etter kampen sto han med et stort kutt i pannen som legeteamet hadde tatt seg av.

- Forferdelig

— Det var en forferdelig følelse å se at ballen gikk i mål.

Da midtstopperen måtte sy, gikk kampen inn i en kritisk fase. Viking presset, Rodolph Austin måtte forlate midtbanen og fylle hullet etter Korcsmár. En periode spilte Brann med ti utespillere i håp om at ungareren skulle rekke siste del av kampen. I stedet fikk Maximilianio Bajter sin debut i rødt. Og det var nettopp Austin som ble lurt av Bengt Sæternes da ringreven satte inn 2-2. Da lå Korcsmár inne på behandlingsbenken.

- Jeg tror både jeg og hele laget var litt trøtt etter forrige kamp. Men jeg liker også det tette kampprogrammet, det er litt sånn som i England, hvor man spiller i midtuken også, smiler midtstopperen.

Seriegull?

Nå spør alle seg hvor denne sesongen skal ende. Brann ligger på 3. plass, nedrykkssnakket som var før sesongen er død og begravet.

— Vi kan slå alle lagene i serien, og må bare fortsette slik som vi gjør nå. Vi må ikke miste fokus, vi er et ungt lag der mange kom til klubben for bare et halvt år siden, forklarer han.

- Kan dere ta seriegull?

— Vet ikke. Det er en stor utfordring, da ville i hvert fall jeg vært en veldig glad mann!