RAUFOSS-BRUMMUNDDAL 3-0 (0-1): Til tross for at denne kampen dreide seg om topp mot bunn, var det optimisme å spore i Brumunddal-leieren før dagens oppgjør mot Raufoss. Men etter 90 spilte minutter var det kun skuffelse å spore hos de hvite og blå.

Som ventet ble Brumunddal spilt lave i åpningen, og Raufoss lånte knapt bort ballen de første ti minuttene. Etter hvert åpnet dog kampen seg, og Dala kom mer inn i kampen.

Scoret først

Det var allikevel hjemmelaget som fikk den første scoringen. For etter 25 minutter fikk Henrik Kjelsrud Johansen en mulighet til å skyte. Han klemte til, og ballen gikk som en prosjektil nede til høyre for Dalas sisteskanse Bartosz Deregowski, som på ingen måte kan lastes for målet.

På stillingen 1-0 satset Dala mer fremover på banen. Det resulterte i flere "nesten-muligheter", men ingen ordentlige farligheter. Ved å satse fremover merket også Brumunddal trøkket bakover på banen, hvor hjemmelaget produserte målsjanser i fleng.

Stillingen til pause var 1-0.

Ingen tvil

Etter at startsignalet var gått for andre omgang koblet Raufoss om, og la all tvil til side. Dala holdt ikke lenger enn fem minutter før det smalt i kassa. Også nå var det Henrik Kjelsrud Johansen som sto for målet, etter at han driblet av et par spillere, inkludert Bartosz Deregowski, og avsluttet enkelt til 2-0 for hjemmelaget.

Etter målet så Brumunddal helt ferdige ut, og åpnet store rom for de svarte og gule. og etter 61 minutter økte Daniel Haug ledelsen med en bastant heading etter innlegg fra venstre.

Men Raufoss ga seg ikke med det, og fortsatte å presse på. De kunne scoret både to og tre mål til, og Dala var heldige som ikke tapte med styggere sifre.

Nybergsund tapte i går sin kamp borte mot Lillehammer, mens Elverum spiller først i morgen. Da møter de Strømsgodset 2 på hjemmebane, og har store muligheter for å øke ledelsen de har i 2. divisjon avdeling 1.