PÅ GRESSET: Gareth Bale har ikke spilt ennå denne sesongen. Spørsmålet er hvem han skal spille for når han kommer seg på banen igjen. Mandag vet vi svaret. PÅ GRESSET: Gareth Bale har ikke spilt ennå denne sesongen. Spørsmålet er hvem han skal spille for når han kommer seg på banen igjen. Mandag vet vi svaret. Foto: Stephen Pond - AP

Ny tvil om monsterovergangen til Bale

Overgangen til Gareth Bale ligner mer og mer en såpeopera.

Sommerens mest omtalte fotballovergang, som slett ikke er over, fortsetter å fremkalle både digital og virkelig trykksverte i alle kriker og fotballkroker på kloden. Gareth Bale er fortsatt Tottenham-spiller.

Status nå er følgende:

  • Tottenhams mektige styreformann, Daniel Levy, er forbannet fordi Real Madrid begynte å selge skjorter med Bale på ryggen før salget var i orden. De begynte også å bygge scene for å presentere spilleren.
  • Den samme Levy er ikke sikker på at Real Madrid er i stand til å betale rundt 800 millioner kroner for mannen.
  • Flere britiske aviser sier at Manchester United skal ha kommet med et gigantbud på 24-åringen fra Wales. David Moyes sier at det har de ikke.
  • Tottenham insisterer på at de ikke trenger å selge Bale for å dekke inn de utlegg klubben har hatt på å kjøpe en rekke internasjonale kvalitetsspillere.
  • Spanske aviser sa at Bale kommer til å dukke opp på Tottenham-trening i dag. De samme avisene forteller nå i ettermiddag at han nektet å trene og siterer engelske aviser på at han er sint og sur på Tottenham-ledelsen.

Mye av dette er, som det hele tiden har vært, ubekreftede rykter og nyheter med ikke navngitte kilder.

Mandag stenger overgangsvinduet.