— Vi har økt intensiteten, og har gjennomført vår hardeste uke. Onsdag hadde vi blant annet en tøff kondisjonsøkt med ball, samt en del styrketrening, sier Starts fysiske trener Jørg Inge Stray Pedersen.

Han vil ennå ikke sette noen dato for et eventuelt Myggen-comeback.

— Det går fremover. Vi hadde en kondisjonstest på mandag, som gikk veldig bra. Erik virker fortsatt veldig motivert, og det er positivt, sier Stray Pedersen.

Det var den berømte jojo-testen Myggen tok mandag. En knallhard løpetest som går ut på å løpe så mange intervaller som mulig.

- Det som er bra er at det ser ut som han tar treningen på en god måte, uten de store problemene. Han er riktignok litt støl fortsatt. Frykten er at de gamle skadene skal dukke opp, men han kjenner ingenting, sier Stray Pedersen.

Selv om Myggen er på riktig vei, kan man ikke vite resultatet av all treningen før han får prøve seg i økter sammen med Start-spillerne,

— Det er viktig å være tålmodig. Vi kan ikke forvente at han er på nivået med de andre ennå, for vi har bare holdt på en måned. Men Erik gjør alt vi blir enige om, og det blir gøy å se om vi klarer dette, sier han.

- Hva tror du?

- Jeg har troen på det, og det har Erik også, sier Stray Pedersen.