LILLESTRØM: Etter den flaue opptredenen i Sør-Afrika er hele den franske VM-troppen suspendert i én kamp av eget fotballforbund. Borte er også trener Raymond Domenech, men den nye sjefen Laurent Blanc har plukket ut en tropp med sultne spillere til møtet med Norge – og Drillo tror mange vil bli overrasket over motstanden på Ullevaal.

— Jeg vet ikke hva slags ellever Blanc vil stille med, men vi har noen videoer av Bordeux (klubblaget Blanc ledet til seriegull) som vi skal studere. Jeg vil bli overrasket om ikke spillet minner om det vi så fra Frankrike i VM. De spiller nok mye på fot, for det er gode spillere dette her, sier Drillo til Aftenposten.

- Hvor gode?

- Det er neppe en redusert tropp. Faktisk tror jeg dette laget er sterkere enn de som spilte VM-fotball for Frankrike, sier Drillo bestemt.

At navn som Sissoko, Benzema og Nasri klinger godt, kan ingen si noe på.

- Dummet seg ut

Det ble voldsomt og dramatisk da de franske spillerne nektet å trene på grunn av Raymond Domenechs laguttak og disposisjoner. Da Nicholas Anelkas raseriutbrudd mot treneren ble kjent, engasjerte det en hel verden. Drillo tror troppen som kommer til Norge har noe å bevise.

- De er nok først og fremst preget av at Frankrike dummet seg ut i VM. De vil sikkert vise at de kan spille fotball. Om vi går ut i 4-4-2 eller 4-5-1 er ennå ikke bestemt, vi må se an skader og form. Du får ikke noe norsk lag av meg nå, sier Drillo.

Landslagskaptein Brede Hangeland tror Norge vil få nok å gjøre også mot Frankrikes ”nest beste”.

- Det er vel sikkert 200 spillere i Frankrike som ville banket på den norske landslagsdøra. Vi kommer til å få hendene fulle, men det er vi klare for, sier Hangeland.

Frankrikes tropp

Keepere: Nicolas Douchez, Stephane Ruffier

Forsvar: Aly Cissokho, Mathieu Debuchy, Rod Fanni, Philippe Mexes, Adil Rami, Mamadou Sakho, Benoit Tremoulinas.

Midtbane: Yohan Cabaye, Lassama Diara, Blaise Matuidi, Yann Mvila, Samir Nasri, Charles N'Zogbia, Moussa Sissoko.

Spisser: Hatem Ben Arfa, Karim Benzema, Jimmy Briand, Guillaume Hoarau, Jeremy Menez, Loic Remy.

PS: På mandagens trening på Åråsen fikk verken journalister eller smårollingene fra LSKs fotballskole noen svar på hvem som skal spille hvor for Norge. Treningen bar mest preg av ”hei, og takk for sist”, uten spillsekvenser som avslørte stort. Moa jogget alene med ball, Carew kom ikke på grunn av vonde knær, og John Arne Riise dukket opp ett minutt før treningen skulle starte – uten å ha sovet hele natten på grunn av flytransfer. Han klarte allikevel å løpe mest av alle¿