Sarpsborgs Matti Lund Nielsen scoret to ganger mot Lillestrøm. Sarpsborgs Matti Lund Nielsen scoret to ganger mot Lillestrøm. Foto: NTB Scanpix

Danske forlenget Lillestrøms tapsrekke

Åråsen-klubbens problemer fortsatte i Sarpsborg.

Sarpsborg-Lillestrøm 3-0

Danske Matti Lund Nielsen scoret to ganger og hjalp Sarpsborg til 3-0-seier over Lillestrøm i eliteserien søndag. Lillestrøm har gått poengløse av banen tre kamper på rad.

Runar Kristinssons Lillestrøm er ikke friskmeldt etter oppvaskmøtet i etterkant av Tromsø-kampen. Søndag ble det 0-3-tap borte mot Sarpsborg.

I forrige seriekamp ble det 1-2-tap mot Stabæk. Søndag måtte laget klare seg uten både kaptein Frode Kippe i tillegg til Fred Friday som er solgt til nederlandske AZ. Det endte med 0-3-tap.

– Det er veldig, veldig surt. Vi styrer største delen av annenomgang og er mye bedre, men vi får det ikke. Vi har et par skudd, men så fort det ble 2-0 mistet gutta trua. Vi var klart med i kampen på 0-1 , sa LSK-trener Rúnar Kristinsson til TV 2 etter kampslutt.

I Sarpsborg kom laget under etter 17 minutter da Jonas Lindberg plukket opp en klarering etter et langt innkast og satte ballen i nota på volley.

Lillestrøm hevet seg noe etter pause, men etter 77 minutter spilte hjemmelaget seg nydelig fremover i banen. Ballen endte hos Matti Lund Nielsen som trakk seg innover i banen og skrudde ballen i mål med venstrebeinet.

Da virket det som bortelaget mistet troen på seier og kun tre minutter senere var Lund Nielsen frempå og utnyttet en svak berøring av Lillestrøm-forsvarer Simen Kind Mikalsen. Det sendte Lund Nielsen alene med Pål Vestly Heigre og endte med 3-0. – Det var deilig å få en seier på hjemmebane, sa tomålsscoreren til TV 2. (©NTB)