Haaland må spille for tomme tribuner

Onsdagens returoppgjør mellom Paris Saint-Germain og Borussia Dortmund i Champions League skal spilles uten tilskuere.

Publisert: Publisert:

Erling Braut Haaland får ikke høre mye jubel dersom han scorer i onsdagens mesterligakamp i Frankrike. Kampen skal spilles uten tilskuere på grunn av virusfrykt. Foto: WOLFGANG RATTAY, REUTERS / NTB SCANPIX

  • NTB

Det opplyser fransk politi. Årsaken er virusfrykt.

Erling Braut Haaland scoret begge målene til Dortmund da det tyske laget slo PSG 2-1 på eget gress. Da sto jubelen i taket blant de 66.000 tilskuere på Signal Iduna Park.

Det gjør den garantert ikke i onsdagens returoppgjør på Parc des Princes, uansett resultat. Fransk politi opplyser at kampen i Paris skal spilles for tomme tribuner.

I Frankrike har myndighetene forbudt forsamlinger på mer en 1000 mennesker for å unngå risiko for spredning av koronavirus. Over 1200 personer i landet er smittet, mens 19 mennesker har mistet livet.

Onsdagens mesterligakamp er ikke den eneste åttedelsfinalen i turneringen som vil bli spilt uten tilskuere. Dagen før må Valencia og Atalanta spille foran titusenvis av tomme seter. I løpet av mandagen vil det også bli tatt stilling til om onsdagens oppgjør mellom Leipzig og Tottenham skal lide samme skjebne.

(©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Erling Braut Haaland
  2. Champions League
  3. Paris Saint-Germain
  4. Borussia Dortmund