Solskjær stenger Twitter-kontoen etter hets fra sinte United-supportere

Ole Gunnar Solskjær har sett seg nødt til å kvitte seg med sin egen Twitter-konto.

Publisert:

Ole Gunnar Solskjær sliter med å få resultater med Manchester United. Foto: Jason Cairnduff / Reuters / NTB scanpix

  • NTB

Manchester United imponerte ingen da de spilte 0–0 borte mot nederlandske AZ Alkmaar i europaligaen torsdag. Solskjærs menn hadde ikke ett eneste skudd på mål i oppgjøret, som fort kunne endt med hjemmeseier.

I etterkant fikk Solskjær mye hets på Twitter-kontoen sin med 124.000 følgere. Han ble medlem av nettsamfunnet i desember 2014, men har ikke vært mye aktiv siden den gang.

Manchester United har hatt sin verste seriestart på 30 år. Ole Gunnar Solskjær må raskt finne en vei ut av problemene. Foto: Richard Sellers / PA / NTB scanpix

Nå har Uniteds norske manager valgt å slette brukeren som følge av reaksjonene etter torsdagens kamp, skriver Daily Mail. Brukeren hadde en biografi hvor det sto at han var far til tre fantastiske barn, gift med en fantastisk kone og Molde-trener, samt eks-fotballspiller.

På forsidebildet var han avbildet med Ryan Giggs og Diego Forlán. Bildet er fra da Forlán scoret to mål mot Liverpool i 2002. Profilbildet var av Solskjær i aksjon som trener.

Solskjær er under stort press etter en skral sesongstart. Manchester United sliter med å score mål og har kun vunnet to av syv kamper i Premier League.

(©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Manchester United
  2. Ole Gunnar Solskjær
  3. Premier League
  4. Engelsk fotball