Helt på tampen av pressekonferansen utspilte det seg stygge scener foran publikumet i Manchester da Logan Paul og Dillon Danis skulle møtes ansikt til ansikt i en såkalt «face off».

Paul kastet først en mikrofon på beinet til Danis som svarte med å slå youtuberen i ansiktet med en mikrofon.

Sikkerhetsvakter skilte de to fra hverandre umiddelbart, og deretter ble flere flasker kastet over scenen. En av dem traff Paul i hodet, og 29-åringen ble geleidet av scenen mens han holdt seg til hodet.

Flere medier, deriblant DAZN som sender boksekampen, hevder Paul blødde stygt da han forlot scenen.

  • I et intervju senere bekreftet Olajide Olatunji, bedre kjent som KSI, som også skal i bokseringen lørdag at Paul hadde fått et lite kutt ved øyet.

En video av hendelsen sirkulerer på Twitter/X, og flere vinkler fra slaget har blitt publisert.

«Krangelen» mellom de to har pågått i lang tid og pressekonferansen inneholdt stort sett de to som snakket stygt om og nedsettende til hverandre.

Danis har blant annet lagt ut en rekke bilder av forloveden til Paul med andre menn og antydet at hun ikke er trofast til Paul. Paul selv har blant annet sagt at «Danis fortjener å få banket dri**** ut av seg».

I etterkant av hendelsen torsdag har Dillon Danis selv «gjort narr» av Paul og publisert en video av konkurrenten som forlater scenen, i tillegg til et bilde som skal være blod fra Pauls ansikt.

Mirror skrev først at det foreløpig var usikkert om Logan Paul ville være i stand til å gjennomføre boksekampen etter skaden han har fått i ansiktet.

Men sent torsdag kveld kom den populære amerikaneren med en oppdatering:

«Dillon kan ikke unnslippe meg. Kampen skjer absolutt, potten ble bare enda større», skriver han i et innlegg på Twitter/X.