HAUGESUND: Haugesund-trener Jostein Grindhaug er en av de mest karismatiske og levende trenerne i eliteserien. Men selv om han gir av seg selv, veier han også ordene sine. Da han fikk spørsmål om hvordan han opplevde sluttminuttene av kampen mot Start, lot han seg ikke friste.

— Jeg sitter ikke med de øynene som du sitter med, du vil sikkert bare lete fram noe negativt om Start, så jeg har ikke så lyst til å si så mye om dem. Det får du ta med Start i stedet. Men jeg registrerte at de trykket oss på slutten, og de kunne like godt reist herfra med poeng, men jeg er naturligvis glad for at vi klarte åro det i land, sier Grindhaug.

- God keeper

Negativt eller ei - Starts keeper Kenneth Høie, fra Haugesund, er uten kontrakt etter sesongen, og påspørsmål om han kunne tenke seg å se Høie i FKH-drakt igjen, svarer Grindhaug:

Jada, Kenneth er en god keeper, så du vet aldri, men det må du ta med den sportslige ledelsen i klubben, ikke meg .

— Men kunne du tenke dge å ha han her, da?

Alle gode fotballspillere fra Haugesund er interessante og de er velkommen her, det er ikke så rart å tenke seg til, men det erikke jeg som tar de avgjørelsene .

Avslappet

Selv er Høie svært avslappet i forhold til hva som skjer etter sesongen.

— Jag har ikke tenkt noe på det. Å eventuelt skulle avslutte karrieren her hjemme? Nei, det har jeg heller ikke tenkt noe på, faktisk, sier Høie, der han sitter og skuer ut over sin gamle hjemmebane.