Den danske klubben Aalborg har vært på utkikk etter ny trener siden Kent Nielsen dro til OB etter forrige sesong. Bob Bradley er blant dem danskene henvendte seg til, men amerikaneren takket pent nei til tilbudet, skriver den danske avisen BT.

— Vi vet godt at det har vært kontakt mellom Aalborg og Bob. Jeg har snakket med ham, og han har gitt beskjed om at han har sagt nei til Aalborg og at han ønsker å bli i Stabæk, sier Espen Moe som er styreleder i Stabæk til danske BT.

Koblet til Premier League-klubb

Avisen omtaler Bradley som Aalborgs «drømmetrener».

— Vi er selvsagt veldig glade for at han har takket nei, sier Moe.

At amerikaneren blir linket til storjobber er ikke noe nytt. Det har gått rykter om at den tidligere landslagssjefen for USA og Egypt skulle bli sportssjef i Premier League-klubben Aston Villa.

Kritiserte Stabæk

— Vi vet at han en dag kommer til å havne i en større klubb. Om det skjer nå, om ett år eller senere er vanskelig å si, sa sportslig leder i Stabæk Inge André Olsen i mars.

Bradley velger altså å bli på Nadderud. Men han har tidligere gått hardt ut mot egen klubb. En rekke av klubbens viktige spillere forlot Stabæk i vinter.

— Når du ser hvor mange spillere vi har mistet siden slutten av forrige sesong, så må jeg være ærlig og si at vi starter på nytt igjen. Sannheten er at vi er på samme sted som ved starten av forrige sesong, sa Bob Bradley til Aftenposten da eliteserien hadde sesongavspark på Ullevaal Stadion.