To scoringer i løpet av oppgjørets fem første minutter mellom Inverness og Celtic sørget for 1-1 mellom de to topplagene i Skottlands øverste fotballdivisjon.

Tredjeplasserte Inverness var forberedt på å bite fra seg da de tok imot Ronny Deila og Celtic lørdag.

Vertene fikk riktignok en marerittstart da Leigh Griffiths scoret allerede etter to minutter, men hjemmelaget svarte bare minutter senere da Edward Ofere utlignet.

Det ble også kampens eneste scoringer. Gode forsvarsprestasjoner resten av oppgjøret gjorde at det ikke ble flere mål.

– Jeg tror ikke vi var klare da vi startet. Vi var for sene i duellene og vi var ikke raske nok med ballen, så vi klarte ikke å skape sjanser. Vi er skuffet i dag, men vi kontrollerte spillet bedre i annen omgang og til sjuende og siste er ett poeng bedre enn ingenting, sa Deila etter kampen.

Celtic leder serien med 73 poeng. Det er åtte poeng foran Aberdeen, som har muligheten til å knappe innpå senere lørdag, mes Celtic vil fortsatt ha en kamp til gode.

Inverness ligger på tredjeplass med 55 poeng. (©NTB)