Tore Haugvaldstad blir ny administrerende direktør i Stavanger Oilers, mens Pål Haukali Higson skal over til en rolle som sportsdirektør. Det er klart etter at klubben for tiden er i ferd med å gjennomføre en stor omorganisering.

— Jeg får en ny og utvidet rolle i klubben som blir veldig interessant og utfordrende. Samtidig skal jeg fortsatt jobb tett i team med Pål Higson, Bjørn Stanley Ims og Kjetil Bøe, sier Haugvaldstad til Aftenbladet.no.

— Klubben har vokst veldig i det siste, og det har vært helt nødvendig med en omorganisering. Dette vil helt sikkert gagne både det sportslige og markedsavdelingen, sier Haugvaldstad, som inntil i sommer har vært arenasjef for klubbens nye storstue DNB Arena.

Øker bemanningen

Oilers får stadig flere sko å fylle, og øker nå fra 4-5 til 12-15 ansatte i administrasjonen. Blant de nye stillingene som er opprettet er blant annet en ny salgssjef, en informasjonsmedarbeider, fire vaktmestere, én administrasjonssekretær og ytterligere en ansatt i markedsavdelingen.

— Det å drive Stavanger Oilers har etter hvert blitt mye mer enn bare å drive en ishockeyklubb. Det har blitt et omfattende arbeid, og nå har vi kommet dit hen at det er umulig å ivareta det sportslige og forretningsmessige under én paraply. Derfor vil jeg framover få anledning til å ha et større fokus på det sportslige, sier sportsdirektør Pål Haukali Higson til Aftenbladet.no.