Michael Barrantes (30) har over tid irritert seg kraftig over Abderrazzaq Hamed-Allah (23). Det er blitt lagt merke til.

Costaricaneren irriterer seg over marokkanerens oppførsel på treninger og i kamper. 30-åringen mener Hamed-Allah er for krevende, dominerende og egoistisk.

Det er noe som stadig sterkere har kommet til syne for de som er både i og rundt klubben. Det har gått så langt at det har blitt en liten «snakkis» i Fotball-Norge om det dårlige forholdet kan skape problemer for AaFK denne sesongen. – Er det en utfordrende kjemi mellom Hamed-Allah og Barrantes?

– Ja, det kan du ha tolket riktig, men vi har ulike personligheter i en gruppe. Styrken i vår gruppe er at spillerne tenker klokt. Hvis de ser noen ulikheter, så sier de at det er mulig å løse dem og det tror jeg vi klarer i denne situasjonen også, sier trener Jan Jönsson til Sunnmørsposten.

– Ser det samme vi ser

Kaptein Jonatan Tollås har fått det samme spørsmålet.

– Jeg vet ikke hvordan forholdet deres er utenfor banen. På banen ser dere akkurat det samme som vi ser, så kan du selv tolke hva slags inntrykk du har uten å bruke mine ord, sier kaptein Jonatan Tollås.

– Vi har ambisjoner om å være med i toppen. Da er vi avhengig av at kjemien sitter mellom Hamed-Allah og Michael. Men vi er også avhengig av samarbeidet mellom Leke og Michael, på samme måte som Hamed-Allah og Leke. Alle relasjonene offensivt er viktig for å hevde seg.

Sunnmørsposten har tidligere skrevet at spillerne har reagerte på Hamed-Allahs oppførsel.

Spesielt det at han har prøvd å «stjele» til seg både frispark og straffespark. Men nå skal spillerne også være lei av marrokanerens negative oppførsel.

Oppførselen kan bli oppfattet som misunnelse rettet mot Hamed-Allah, som har tatt klubben med storm og fått mye oppmerksomhet da han nesten ble toppscorer i eliteserien i fjor.

Ukjent for rådgiveren

– Dette var helt nytt for meg. Hamed-Allah har tatt opp ting med meg om det har oppstått problemer, men han har aldri sagt noe om Barrantes, sier Mohammed Belmaachi, som er Hamed-Allahs rådgiver.

Foreløpig har ikke Jönsson sett behovet for å ta en prat med dem samtidig. Han frykter ikke at situasjonen skal påvirke valgene de gjør på banen.

– Vi har snakket med dem hver for seg og med gruppen. Hvis vi ser at det strekker seg ut på banen, så får vi stoppe opp og ta det.

Her sitter Hamed-Allah på benken med caps mens Michael Barrantes løper forbi. Foto: Digitalsport

Sunnmørsposten har registrert at Barrantes ikke akkurat har sprudlet verken på treninger eller kamper i La Manga.

Liker ikke å bli intervjuet

Da vi ba om å få et intervju med costaricaneren i slutten av forrige uke, ble vi kontant avvist.

– Jeg liker ikke å gjøre intervjuer, sa han og satte seg i bilen.

– Jeg har ikke fått noen signaler på at han sliter med motivasjonen. Nå skal Barrantes reise på landslagsoppdrag, så jeg håper han får mye god energi av å være der. Det jeg har sagt til han, er at han har trent veldig bra så langt i vinter. Han kan få en veldig god sesong, sier Jönsson.