Pep Guardiolas Bayern München lekte lenge med Juventus, men hjemmelaget slo tilbake og sikret 2-2 i Torino tirsdag.

Sørtyskerne var i ferd med å avgjøre åttedelsfinalen i mesterligaen med mesterlig spill på bortebane. Fjorårsfinalist Juventus hang ikke med der de røde gjestene fullstendig dominerte.

— Det er ikke bare treneren som er skuffet. Vi er alle det. Når du leder 2-0, skal du ikke gi bort alt til 2-2, sukket Bayern-stjernen Arjen Robben.

Thomas Müller burde gitt bortelaget ledelsen etter kvarteret, men spissen var i ubalanse og avsluttet svakt.

Må vinne i München

Revansjen kom like før pause. Arjen Robben kom fri på høyrekanten, la over til Robert Lewandowski som fant Müller, som igjen iskaldt kunne ordne 1-0. Robben curlet selv inn 2-0 etter en giftig kontring. Da var Juventus helt på felgen.

— Bayern gjorde det veldig vanskelig for oss i 1. omgang, sa Juventus' tyske midtbanespiller Sami Khedira.

— Vi må score og vinne i München. Så enkelt er det, fortsatte Khedira.

Uten at det blir enkelt på noen som slags måte. Bayern har vunnet sine ni siste hjemmekamper i turneringen og slipper knapt inn mål. Målforskjell: 36-4. Men Torino-lagets magiker Paulo Dybala reduserte etter en drøy time da han ble spilt fri av Mario Mandzukic. Alene med keeper gjorde ikke argentineren noen feil og satte inn sitt første mål i Champions League. Så byttet Juve inn Stefano Sturaro og Alvaro Morata.

Det ble suksess. Morata fant Sturaro, som kunne skli inn 2-2 etter 76 minutter. Da hadde Morata vært på banen i ett minutt, Sturaro i seks.

• Hvilket lag vinner Champions League? Stem nederst i saken!

17 uten hjemmetap

Bayern var i ferd med å ødelegge Juventus sin rekke med 16 kamper i mesterligaen uten hjemmetap, men den gamle damen, som Juve kalles, kviknet til i en fartsfylt kamp og forlenget den i stedet til 17. Bortelaget burde avgjort kampen og herjet i perioder med vertene. Da Juventus først hadde utlignet til 2-2, jaget de hvite og svarte et vinnermål som ville gitt et godt utgangspunkt før returkampen i München.

— Det kommer til å bli vanskelig, men vi vet at vi kan klare det med den viljen vi har, og spesielt om vi spiller som i andre omgang, sa Dybala.

I et underholdende møte vartet begge lagenes stjernekeepere opp med flere fine redninger. Gianluigi Buffon var med å holde vertene inne i kampen, mens Manuel Neuer var god mot slutten, blant annet da han stoppet en kraftfull avslutning fra Juan Cuadrado.