Den spanske stjernen scoret det første målet og la opp til det andre da New England Patriots ble slått 2-0 foran 43.507 tilskuere på Yankee Stadium.

Mikkel «Mix» Diskerud scoret lagets aller første MLS-mål i 1-1-kampen borte mot Orlando City forrige helg. Den tidligere Stabæk— og Rosenborg-spilleren spilte hele kampen søndag og gjorde mye bra, men han måtte som alle andre stille i skyggen av Villa.

Stjernen gjorde det meste selv da han ga hjemmelaget ledelsen i det 19. minutt. Han raidet på venstresiden, driblet av et par motspillere, skar inn på banen og spilte vegg med Ned Grabavoy. Villa passerte et par motspillere til og listet ballen forbi keeper og inn i det lengste hjørnet.

I det 85. minutt spilte Diskerud fram Villa, som raidet igjen, tok ballen inn i feltet og leverte en nesten ferdigscoret pasning til innbytter Patrick Mullins, som ved lengste stolpe slo ballen i tomt mål.

Det ble lettere for hjemmelaget da gjestenes José Goncalves ble utvist midt i 2. omgang for å ha vært ufin mot innbytter Khiry Shelton. (©NTB)