Molde (Rbnett): Alt lå til rette for et flott oppgjør i Rosenes by mellom topplagene Molde og Strømsgodset, og både TV-seere og de 9050 tilskuerne fikk se drama. Etter et omdiskutert frispark og en stor keepertabbe fra Ørjan Nyland ble det til slutt poengdeling på Aker stadion.

Med unntak av en timinutters periode var hjemmelaget klart best de første 45 minuttene. Det tok nøyaktig sju minutter før den første sjansen dukket opp for hjemmelaget. Etter at Molde slo løst inn fra venstre fikk Chima stå merkelig umarkert på femmeteren. Til tross for at Adam Larsen Kwarasay sto på mellomdistanse rakk keeperen likevel bort i sitt venstre hjørne og holde ballen.Anført av en god balldirigent på midten var Molde dyktige i å variere spillet på begge sider. Molde kom seg også til sjanser både i etablert spill og på kontringer. Flere halvsjanser ble imidlertid rotet bort.

Strømsgodset skapte sine halvsjanser fra sin høyreside, hvor Storflor var i godform. Den tidligere Rosenborg-spilleren var nest sist ved flere innlegg inn i boksen, men verken Kovacs eller andre greide å sette ballen i mål de første 45. For det var Molde som skulle gå til pause med 1-0. I det 28. spilleminutt ble Agnaldo spilt fri inne i boksen. Han klinket til med venstre, men skuddet gikk i tverrliggeren og tilbake i boksen, via streken. Der kom Mohamed Elyounoussi på rett plass, og styrte ballen flott forbi en utspilt Larsen Kwarasay.

To poeng foran

Molde startet andreomgang der den første startet, men til tross for at hjemmelaget hadde det meste av spillet scoret Strømsgodset på sin første sjanse i det 65. minutt. Da Vegard Forren glapp i markeringen slo gjestene inn fra høyre mot Kovacs, som sto alene på fem meter. Ungareren hadde ingen problemer med å sjokkere vertene med utligningen.

I det 72. minutt burde Chima ha ført Molde i ledelsen igjen. Inne i boksen ble Hoseth spilt flott fram på venstresiden. Han slo ballen hardt inn foran mål, hvor Chima bare trengte å bredside ballen i det tomme buret. Nigerianeren satt imidlertid skuddet en halvmeter til side for målet til Kwarasay.

Etter 79 minutter fikk likevel hjemmelaget noe å juble for igjen. Molde snappet opp en svak feilpasning fra Mounir Hamoud på høyresiden. Agnaldo endte opp med å syte fra 14 meter. Innbytter Sigurdarson kjempet heroisk på returen, som til slutt endte hos Elyounoussi. Fra åtte meter, via en liggende keeper, satte han inn sin femte scoring for sesongen, til ellevill jubel fra 9050 tilskuere.

Molde så ut til å kontrollere inn seieren, men på overtid fikk altså Kovacs og Strømsgodset frispark på Moldes 16-meterstrek. Nyland så ut til å ha kontroll på det svake skuddet fra Storflor, men den ellers gode keeperen glapp imidlertid ballen, og Kovacs var på riktig sted til riktig tid for å sette inn utligningen fra et par meters hold, inn i det tomme buret.

Med det ligger Molde kun to poeng foran Strømsgodset på tabellen, istedenfor fem.