LUXEMBOURG — NEDERLAND 1-3

Memphis Depay ble tomålsscorer da Nederland slo Luxembourg 3-1 i VM-kvalifiseringen søndag.

Med sitt fjerde og femte landslagsmål sikret Manchester United-spilleren tre viktige poeng for et nederlandsk landslag som er ute etter en VM-billett etter å ha sett EM i Frankrike fra sofakroken.

Depay har hatt en tung tid i sin engelske klubb etter at José Mourinho overtok som trener. 22-åringen har slitt med å få spilletid i det siste.

Arjen Robben sendte Nederland i ledelsen, før Luxembourgs Maxine Chanot utlignet fra straffemerket.

Med seier klatrer Nederland opp til andreplass i gruppe A med sju poeng på fire kamper. Sverige har like mange poeng, men dårligere målforskjellen. Frankrike topper med ti poeng.

Robben-spesial

Arjen Robben sendte Nederland oppskriftsmessig ledelsen etter 36 minutter da han på klassisk Robben-vis tok med seg ballen innover fra høyre før han skrudde ballen i motsatt hjørne.

Maxine Chanot var sikker da han fikk sjansen fra straffemerket like før pause, men i det 58. minutt stanget Depay kontant inn 2-1 etter et innlegg fra venstresiden.

22-åringen la også på til 3-1 da han skjøt ballen over muren og ned til venstre for keeper på et frispark fem minutter før slutt.

Sveitsisk full pott

Den andre kampen i gruppe A søndag endte med 1-0-seier til Bulgaria over Hviterussland. Veteranen Alexander Hleb fikk marsjordre da han fikk sitt andre gule kort på overtid.

I gruppe B har Sveits langt på vei sikret seg en VM-billett med full pott på fire kamper. Søndag vant de 2-0 over Færøyene. Eren Derdiyok og Stephan Lichtsteiner sto for målene. Ungarn følger på plassen bak sveitserne med sju poeng etter 4-0-seier over Andorra. Portugal kan ta over andreplassen med poeng mot Latvia senere søndag.

I gruppe H vant Kypros 3-1 mot Gibraltar.