BODØ/GLIMT-ROSENBORG 2-2

ASPMYRA/TRONDHEIM (adressa.no): Rosenborg-spillerne våknet til nye overskrifter om at Nicki Bille Nielsen har vært i trøbbel igjen.

Det ble raskt bestemt at dansken ikke skulle være med til mandagens bortekamp mot Bodø/Glimt, og før avreise til Bodø fikk spillerne beskjed om å ikke uttale seg om saken.

— Sannheten kommer frem

VRAKET: Nicki Bille Nielsen - her fra kampen mot Aalesund - ble vraket av trener Per Joar Hansen etter voldsepisoden i København. Foto: NTB scanpix

Etter uavgjort-kampen mandag kveld var Bille Nielsen et naturlig tema i pressesonen på Aspmyra, og kaptein Tore Reginiussen lettet litt på sløret.— Det er selvfølgelig ikke morsomt. Vi skulle gjerne vært saken foruten, men som spillere har vi én jobb her – og det er å konsentrere oss om det på banen. Så får vi ikke gjort mer enn det. Jeg regner med at sannheten kommer frem, sier Reginiussen til adressa.no.

STØTTER LAGKOMPISEN: Kaptein Tore Reginiussen. Foto: NTB scanpix

I morgen er Bille Nielsen tilbake på treningsfeltet, og der vil han motta støtte fra kapteinen.— Jeg støtter ham så lenge har er min lagkamerat i Rosenborg. Så lenge vi ikke vet hva som har skjedd støtter jeg ham. Det skulle bare mangle, sier midtstopperen.

— Helt til RBK bestemmer hva de skal gjøre er Nicki en lagkamerat, og da støtter vi ham, istemmer Stefan Strandberg.

Søderlund svarte med mål

Dansken ble erstattet av Alexander Søderlund som Rosenborgs midtspiss mandag, og Søderlund svarte med både scoring og målgivende pasning i 2-2-kampen.

Også han hadde fokus på det som skjedde på banen mandag kveld, men føler med spisskollegaen sin.— Det er først og fremst kjipt for Nicki selv. Han er en veldig fin gutt og en veldig god spiller. Men vi kan ikke tenke for mye på det. Vi må prestere, og har mer enn nok spillere til å gjøre en god jobb. Dette skal vi klare fint, og Nicki kommer sterkere tilbake, sier den tidligere Haugesund-spilleren.

Han sendte Rosenborg opp i 2-1 halvveis ut i andre omgang av kampen mot Bodø/Glimt, og så lenge ut til å bli matchvinner.

Men ti minutter før slutt dukket Trond Olsen opp og utlignet til 2-2 mot sine gamle lagkamerater. Dermed ble det Rosenborgs tredje uavgjortkamp hittil i sesongen, og RBK står med seks poeng på de fire første kampene. Strømsgodset leder etter fire runder med ti poeng.