BESIKTAS — TOTTENHAM 1-0

Med 1-0-seier i siste kamp tok Besiktas 1.-plassen i europaligaens gruppe C foran Tottenham.

I en kamp som ble utsatt to ganger på grunn av manglende flomlys, var det vertenes Cenk Tosun som scoret det eneste målet. Det kom på pasning fra Gökhan Töre i det 59. minuttet.

VANT GRUPPEN: Besiktas-spillerne kan feire seieren hjemme mot Tottenham. Foto: REUTERS/Murad Sezer/NTB scanpix

Tottenham trengte uavgjort for å vinne gruppen, men endte i stedet poenget bak Besiktas.Asteras Tripolis, som allerede hadde sikret tredjeplassen, avsluttet med 0-0 borte mot Partizan Beograd.

Titteholderen videre med knepen seier

Regjerende mester Sevilla slo Rijeka 1-0 i siste kamp og tok seg videre til cupspillet i europaligaen med 2.-plass i gruppe G.

Denis Suárez' scoring i det 20. minuttet ble kampens eneste. Dermed kunne Sevilla trygt juble for avansement med 11 poeng mot Rijekas sju.

Feyenoord toppet gruppen med 12 poeng. Nederlenderne slo bunnlaget Standard Liège 3-0 på bortegress i siste kamp.

Trekningen av europaligaens 16-delsfinale skjer mandag.