Molde-spilleren Erik Hestad gir sitt første intervju til klubbens egen nettside i dag.

— Jeg er mest lettet over at det gikk langt bedre for de som satt i bilene enn det jeg først fryktet, sier Eirik Hestad - Moldes talentfulle midtbanespiller- etter han i sin bil frontkolliderte med en annen bil i Fræna lille julaften.

Foruten Eirik og hans søster, var det to personer i den andre bilen - som begge fikk lettere skader og er utskrevet fra sjukehuset.

Det var speilblankt føre da ulykken skjedde tirsdag ettermiddag.

— Jeg fikk hjernerystelse og er skikkelig mørbanket etter kollisjonen. Nå må jeg bruke tid på å komme meg skikkelig på beina igjen, sier Eirik i intervjuet.

— Blant annet må jeg benytte nakkekrage i minst seks uker, så det blir alternativ trening i første del av sesongforbedelsene.

— Selv om dette selvsagt ikke er noen ønskesituasjon, er det viktigste for meg akkurat nå at de menneskelige skadene ikke ble verre enn det de ble. At jeg får en litt kronglete sesongforberedelse, er i så måte helt uvesentlig i denne sammenheng, sier Hestad - som ber om at han og hans familie nå får ro til komme seg etter den dramatiske opplevelsen.

— Men jeg er fortsatt optimist, og skal kjempe meg til en fast plass på midtbanen i år! Det er fortsatt det sportslige målet, sier Eirik Hestad.