— Jeg husker ikke en dritt, sa André Hansen til Telemarksavisa da han fikk spørsmål om hva som satte han ut av spill i flere minutter under kampen mot Aalesund lørdag ettermiddag.

Etter 35 minutter måtte keeperen av banen etter en duell med Aalesunds Leke James, men sisteskansen kom innpå igjen med bandasje rundt hodet.

Fem minutter senere skulle de to barke sammen igjen på nytt i forkant av Aalesunds 1-0-scoring. Etter et innlegg fra Latifu gikk James i duell med Hansen. Keeperen ble liggende.

Det tok ikke lang tid før en ambulansebil kom kjørende ut på banen for å hente Hansen, som lenge lå i stabilt sideleie.

- Kjennes bedre ut nå

– Han fikk et kraftig sammenstøt med motspiller som førte til at han var bevisstløs da han ble møtt på banen. Han kviknet til etter hvert og ved videre undersøkelse var det ingen åpenbare brudd. Han mottar nå videre undersøkelser på sykehuset i Ålesund, sa Odds fysioterapeut Grete Homstøl til klubbens hjemmeside.

Helse Møre og Romsdal definerte skaden som en hodesmell og at tilstanden til Hanssen var stabil. Skaden førte til et kortvarig bevissthetstap. Odd-keeperen ble innlagt på Ålesund sjukehus, men ble utskrevet senere på dagen.

Vel fremme i Skien var det en forslått, men positiv Hansen som steg ut av flyet, fortsatt iført sykehusets klær.

— Det kjennes bedre ut nå, men jeg har nok fått meg en hjernerystelse, sier Hansen til Telemarksavisa etter landingen på Geiteryggen flyplass.