Carlsen, Björk og Orry Larsen kan ikke spille mot Mjøndalen på grunn av skader

– Det er ikke helt sikkert at Dyrestam kan spille, men jeg håper det. Vi er uansett forberedt på begge deler , sier Trond Fredriksen.

Edvard Skagestad fikk sitt tredje gule kort i forrige kamp mot Molde. Det betyr at enten Mikael Dyrestam eller Tero Mäntylä spiller i midtforsvaret sammen med Oddbjørn Lie. I spillsekvensen på gårsdagens trening var det Mäntylä som spilte på «førstelaget».

Seks på rad

Det ser også ut til at Vebjørn Hoff og Bjørn Helge Riise fortsetter sammen sentralt på midten. Det betyr i tilfelle at Hoff starter sin sjette kamp på rad.

– Jeg føler utviklingen min har vært god i hele år, men så har jeg kanskje fått betalt for det først i høst. Det har vært en veldig kjekk høst for meg, sier 19-åringen.

I Orry Larsens skadefravær har han grepet sjansen. Unggutten starta tre av de fire første seriekampene, så har det vært varierende med spilletid fram til høstsesongen.

– Nå gleder jeg meg til en tøff kamp mot Mjøndalen. Jeg regner med det blir en krigekamp, så jeg må spille tøft og være godt forberedt, sier han.

Følg Mjøndalen-Aalesund og chat med vår reporter