STRØMMEN — ÅSANE 1-0

— De to forrige kampene tapte vi på innstilling, nå tapte vi på en blanding av marginer og udyktighet. Det gjør alt så ekstremt mye bitrere, for jeg følte at vi var fullt på høyde med Strømmen, sier Niklas Lerpold fortvilet.

Igjen måtte han og Åsane dra hjem fra en fotballkamp uten noen poeng i bagasjen. Åsane, som ble en umiddelbar hit i sesongstarten, har falt som et korthus jo lenger man har bladd bakover i kalenderen, og heller ikke i bortekampen mot Strømmen klarte de å få med seg tre livsviktige poeng.

I en kamp full av sjanser til begge lag var det en styring fra Martin Ramsland som skulle bli det avgjørende øyeblikket. Strømmen vant 1-0. ## Traff stolpen

— Det var en veldig tett og jevn kamp hvor vi ikke fikk betalt for de sjansene vi hadde. Vi var så nær, men likevel så fjern, sier trener Kjetil Knutsen.

Før scoringen tidlig i annen omgang hadde Åsane nok av muligheter til å ta ledelsen, men Strømmens keeper sto i veien for alle forsøkene. Da Martin Ueland endelig klarte å få ballen forbi ham like etter scoringen, traff den innsiden av stolpen. Det var bare en slik kamp for Åsane.

— Sånn har det vært en stund. Marginer og udyktighet i avgjørende faser har felt oss. Denne kampen ble også avgjort på detaljer, sier spissen Lerpold, som ikke har scoret siden fjerde serierunde.

— Vi får ikke spillet til å flyte, så vi spissene får ikke så mye å jobbe med heller. Likevel bør vi være mer effektive enn vi har vært, selv om å score mål er hele lagets ansvar, sier han.

- Atferden står til stryk

Knutsen er nådeløs mot lagets innsats i de avgjørende fasene av kampen.

— Mål preger kamper og på det området står atferden vår til stryk.

Mot Strømmen var han likevel mer fornøyd med lagets innsats enn på lenge.

— Dette var et stort steg i riktig retning. Etter en kamp mot Nest-Sotra som var langt under pari, har vi jobbet hardt denne uken for å slå tilbake. Jeg synes spillerne har respondert bra på det. Nå skal vi jobbe enda hardere for å komme inn i flytsonen igjen – for på dette nivået får vi ingenting gratis, sier treneren.