Før sesongen var jeg positiv. Gutta ved min side, de andre to Glimt-supporterne som blogger for Aftenposten, sa at en niendeplass ville være realistisk.

Jeg var så offensiv at jeg tippet at sjuende burde vi klare. Etter som sesongen kom i gang og gikk noen runder, så var jeg veldig redd for at jeg måtte bite i et ekstremt surt eple.

Får magesår av sesongstarten

Fytti grisen så ille det startet. Jeg gidder ikke en gang å gå inn på det, for det hele gir meg magesår, analkløe og det som verre er. Jeg tror det er på grensen til kreftfremkallende å tenke på hvor jævlig det var i starten av Tippeligaen 2015, for oss Glimt-tilhengere. Det var til tider flaut å se på, og tro meg, det skal mye til for å gjøre meg flau.

Så kom vi oss til hektene igjen. Jan Halvor skulle alle ha ut, men han ble stående fast, som en båt på land. Og jaggu fikk han ikke hjul på båten også. Det ruller i stor fart nå, vi bare moser alt som står i veien. På baugen står Sørloth og skuffer alt vekk.

Molde ligger under oss

Og vi skyver det ikke under en stol, for vi koser oss slik det er nå. Ikke bare vår egen situasjon er tilfredsstillende, men andres er like mye verdt. Molde ligger under oss, det er en helt grei følelse. De vant tross alt Tippeligaen i fjor. Begge de gule lagene holder god avstand, og vi viser hvem som virkelig er gule her i landet.

Og så er det Tromsø da. Våre aller største rivaler. Klubben som postet på sine Facebook-sider at nå måtte Tromsø-supportere gå inn og like siden deres, sånn at de kunne fortsette å ha flere likes enn Bodø/Glimt.

Det gikk som det skulle det, og alle som holder med laget fra Bodø gikk inn og likte Bodø/Glimt sin side, så vi gikk forbi dem der også. Og tabellsituasjonen er ikke noe unntak.

Koser oss med Tromsø

De ligger helt nede i sumpa. Jeg har tidligere uttalt at det ville bare være bra å ha Tromsø i Tippeligaen, fordi det skaper noen herlige oppgjør mellom oss. Men jeg er ikke redd for å si at Tromsøs situasjon gjør meg godt. De var store i kjeften da de kom. Nå holder de relativt mye kjeft. Fantastisk. Som man reder ligger man.

Nå har det vært andslagspause, og vi koste oss foran fjernsynet med landskamper i fleng og bare tenke på den deilige plasseringen vi har på tabellen. Tenk på alt det deilige som ligger der nede. Molde, bak Bodø/Glimt, det er en seier i seg selv. Tromsø fikk være Adecco-by i fjor, og kanskje de får prøve å være OBOS-by til neste år. Nordens Paris kan du gjerne kalle det, men fotballen burde være bedre. Vi kaller oss bare for Bodø, og vi klarer oss temmelig fint.

Jeg avslutter med en liten egenkomponert sang, kun fordi jeg koser meg så utrolig mye i disse gode tider som Glimt-supporter.

I love you 'till the end — Melodi "Love you 'till the end - The Pogues"

Vi har kjempa tappert, gjennom alle år.

Bær den gula drakta med bravur.

Tromsø hold vi bak oss, som en lillebror på slep.

Bodø/Glimt førr evig, ja vi elska dæ, I love you 'till the end!