Paris Saint-Germain er fortsatt ubeseiret serieleder etter å ha reddet uavgjort 2-2 borte mot Saint-Étienne på overtid.

Både PSG og Monaco er ubeseiret med 25 poeng. Paris-laget er ett plussmål bedre i målforskjell.

Bortepoenget for Zlatan Ibrahimovic' & co. satt imidlertid langt inne. Svensken var langt unna storspillet han har vist i mesterligaen i det siste.

Det var gått tre minutter på overtid da Blaise Matuidis innlegg gikk over alt og alle og i nettmaskene. Edinson Cavani, som reduserte til 1-2 etter 68 minutter, gjorde alt han kunne for å bli kreditert scoringen.

Det var hjemmelaget som var toneangivende det meste av kampen. Benjamin Corgnet fikk gjøre 1-0 etter 18 minutter, mens Romain Hamouna lenge så ut til å bli matchvinner. Men den siste halvtimen måtte Saint-Étienne spille med ti mann ettersom Fabien Lemoine fikk sitt annet gule kort.

Hjemmelaget har 17 poeng og befinner seg på sjuendeplass.

Første for Falcao

Storscorer Radamel Falcao scoret sitt første mål for Monaco på fire kamper i 2-1-seieren over Lyon søndag.

Colombianeren la på til 2-0 etter 36 minutters spill. Målet skulle vise seg å bli helt avgjørende. I annen omgang reduserte Bafetimbi Gomis for Lyon.

Falcao har så langt scoret sju seriemål i debutsesongen i fransk fotball. Til tross for den gode starten ble han de siste ukene kritisert for en liten måltørke etter tre strake kamper uten å score.

Den tidligere Atlético Madrid-spissen satte ballen i mål ved å sende den i en bue over Lyon-keeper Anthony Lopes.

Vanskelig etter pause

Mounir Obbadi var mannen som tok Monaco i ledelsen etter 28 minutter.

— Vi hadde en ganske enkel første omgang, men vi gjorde det vanskeligere for oss selv etter pause. Det var viktig for Falcao å score igjen. Monaco pleier å vinne når han scorer, sa forsvarsveteranen Ricardo Carvalho etter kampen.

Monaco er fortsatt ubeseiret i fransk 1. divisjon etter elleve serierunder. Fasiten er sju seirer og fire uavgjorte.

Tidligere søndag vant Bordeaux 2-0 hjemme mot Montpellier.