At Nest-Sotra reduserte og utlignet Branns tilsynelatende sikre ledelse, var det som skulle til for at Brann-fansen slo til med unisone rop om trenerens avgang. Midtveis i 2. omgang ropte fansen "Norling må gå" på taktfast vis.

Svensken er ikke veldig interessert i å greie ut om hvordan han reagerte på det.

— Hvordan reagerte du på ropene?

— Jeg har full forståelse for at det rettes energi mot meg. Jeg blir et symbol, med all rett, ettersom jeg er ansvarlig for prestasjon og resultat. Det er ingenting jeg heller hadde ønsket, enn at det var tvert om. Men når man kan stå der når det synges det ene, må man være rede til å stå der når det synges det andre.

- Ja, men hvordan reagerer du på ropene?

— Jeg tror man må være klar for å ta begge ytterlighetene. Man kan ikke bare stå der når det er fantastisk, du må også stå der når det ikke er fantastisk. Og det er det ikke akkurat nå.

- Men hvordan reagerer du? Blir du lei deg, sint, sur, likegyldig?

— Jeg kan ikke svare annerledes enn jeg allerede svart. Er du på ene siden beredt til å ta, og så videre.

— Mistet farten

Uavgjort mot dumpekandidatene fra Sotra, på hjemmebane foran 17.000 feststemte fans, ble mottatt som et nederlag. Et grovt, stygt tap. Slik reagerte også Norling, som ilte bort til Store Stå etter oppgjøret. Han stilte seg foran fansen for å forsøke å prate med dem.

Siden kom han inn til pressen, like uanfektet som han pleier.

- Hvordan klarte dere å rote bort seieren?

— Vi fikk en bra start, to nydelige mål, men så mistet vi farten og spillet midtveis i 1. omgang. Så gjorde vi et bytte i pausen, og kjente fortsatt at vi ikke fikk noe stabilt grep om kampen. Så fikk de to mål. Da valgte vi å endre form, for å få stabilitet og kunne gå for et seiersmål. Det er mitt forsøk på en analyse der mange følelser er innblandet.

— En tredel, nesten, av sesongen, er spilt. Dere er nummer 6. Er det en bra, middels eller dårlig start?

— Middels minus. Men vi har spilt ganske mange bortekamper, også mot forholdsvis sterke lag.

- Mange av lagene dere har møtt ligger i bunnen?

— Nja, Hødd er jo oppe i toppen, Bryne er nok også bedre enn der de ligger. Men det er verken en unnskyldning. Det er disse to uavgjorte kampene på hjemmebane som ikke har vært gode nok.

- Ingen mellomting

Norling har blitt vant til å håndtere motgang i Bergen. Han har i over et halvt år måttet forholde seg til at mange i Branns omgivelser mener han bør miste jobben.

- Dette er vel første gangen fansen roper på at du må miste jobben?

— Som jeg har oppfattet, er det det, ja.

- Vurderer du å gå av?

— Det finnes ingen mellomting.

- Så om du vurderer det, så kan du ikke si det?

— Står jeg og sier at jeg vurderer det, blir det helt feil. Vi har en treningsuke, det er viktig at spillerne får ny energi og nytt mot.