Indridi Sigurdsson og Makthar Thioune takker Viking-tilhengerne på Ullevaal etter 4-2 seieren. Indridi Sigurdsson og Makthar Thioune takker Viking-tilhengerne på Ullevaal etter 4-2 seieren. Foto: NTB Scanpix

Viking tror stadion blir fullsatt i semifinalen

Men fortatt er det det mange ledige billetter til semifinalen mot Sarpsborg.

STAVANGER (Aftenbladet): Tre dager før Vikings spiller en av sine aller viktigste kamper på Viking stadion noensinne, har klubben solgt 9500 billetter til semifinalen mot Sarpsborg.

Salgssjef i Viking, Kjartan Salvesen både tror og håper at salget tar seg ytterliggere opp de neste dagene.

— Vi merker at det knyttes stor spenning til denne kampen og vi håper å fylle opp stadion denne gangen også, sier Salvesen til Aftenbladet.

I forrige serierunde mot Strømsgodset var samtlige billetter til hjemmekampen enten solgt eller gitt bort av Viking, noe som sørget for fulle tribuner i toppoppgjøret som endte 1-1. I cupen har ikke sesongkortinnehaverne fri inngang og Viking begynte derfor på null når de startet salget av billetter til semifinalekampen. Til kvartfinalen mot Molde ble det solgt 7864 billetter. De aller fleste ble solgt i dagene før kampen.

— Vi skal jobbe veldig hardt for at stadion blir full. Erfaringsmessig vet vi at veldig mange kjøper billetter de siste dagene. Vi oppfordrer likevel folk til å være tidlig ute. Dette er et øyeblikk jeg håper mange vi ta del i og det hadde vært kjekt å vise Sarpsborg at det venter dem en front av mørkeblåe Viking-supportere i torsdagens kamp, sier Salvesen.